Apparaten en accessoires
Garnaal en zoete aardappel beignets
Voorbereiding. 40min
Totaal 55min
24 stuks
Ingrediënten
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
66.4 kJ /
15.9 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
0.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Snelle kaassoufflés
45min
Aardappelkoekjes
45min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Gazellehoorns
1u.
Aardappelsoep met curry
35min
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Latkes (aardappelkoekjes)
45min